Referenties

Kunst tuin

Kunst tuin

Deze tuin is ontworpen om verschillende kunst- en zitelementen in een bloemrijke omgeving neer te kunnen zetten, zodat de verschillende elementen zo optimaal mogelijk

Lees meer...

Villa tuin

Rondom deze villa is onder architectuur een weelderige tijdloze tuin aangelegd. In de achtertuin zijn naast de vaste planten voornamelijk rhododendrons en hortensia’s toegepast.

Lees meer...

Romantische tuin

Romantische tuin

Deze romantische tuin, straalt een natuurlijke sfeer uit, dit komt tot uiting in de overkapping, decoratie’s en in de beplanting.

Lees meer...

Moderne tuin

Modernetuin

Dit ontwerp is ontstaan vanuit het lijnenspel van het huis, dit komt vooral tot uiting in de vorm van de vijver, die het middelpunt is van de tuin.

Lees meer...

Familietuin

Het ontwerp van de tuin is uitgevoerd in verschillende fases. De eerste fase was een speeltuin met schommels, zandbak en trampoline.

Lees meer...

Sfeertuin

Deze onder architectuur aangelegde tuin heeft bloemrijke borders, een vijver en verschillende terrassen. Omzoomd door bomen geeft deze tuin een gevoel van geborgenheid,

Lees meer...

Drenthe College

Drenthe College Assen

De tuin rondom dit schoolgebouw, nodigt uit om doorheen te lopen, te zitten en elkaar te ontmoeten.

Lees meer...

Bordertuin

Bordertuin

Dit is een zeer bloemrijke tuin met als blikvanger een mooi beeld. Het beeld hebben we een centrale plek gegeven, omringt door bloemrijke borders.

Lees meer...

Trip Advocaten

Trip Advocaten te Assen

In deze kantoortuin zijn zuilbomen toegepast, zodat de ronde vormen van het kantoorpand doorbroken worden door verticale lijnen in de tuin.

Lees meer...

Siemens

Siemens Assen

Deze bedrijfstuin is het visitekaartje van dit bedrijf. Een goed aangelegd en goed onderhouden bedrijfstuin geeft medewerkers en klanten een goed gevoel.

Lees meer...

Holland Tyre

Holland Tyre te Assen

Het gebouw van dit bedrijf heeft de vorm van een schip, deze vorm heeft Larix Hoveniers weer terug laten komen in het tuinontwerp, door siergrassen te combineren met lage vaste planten.

Lees meer...

Bugel en hajema

Dit is een onderhoudsarme kantoortuin,met een natuurlijke uitstraling, waar eetbare planten in verwerkt zijn o.a. frambozen, bosbessen en appels. Voor de werknemers is deze groene weelderige tuin, fijn om te kunnen ontspannen.

Lees meer...

Referenties

Contact

Hoveniersbedrijf Larix v.o.f.
Pottenbakkerstraat 33
9403 VX Assen
Tel: 0592 - 37 55 44
E-mail: